کاربردهای تشخیص چهره در دنیای واقعی

کاربردهای تشخیص چهره در دنیای واقعی

تشخیص چهره به معنی استفاده از الگوریتم های مختلف جهت تشخیص و شناسایی چهره است. تصاویر چهره های ثبت شده به الگوریتم تشخیص چهره داده می شود تا با بررسی اجزای مختلف چهره اقدام به شناسایی چهره کند. شناسایی چهره از طریق مقایسه ی چهره ی مورد نظر با چهره های ذخیره شده در پایگاه داده انجام می شود. در واقع باید تصاویری از چهره ی افراد از قبل در سیستم وجود داشته باشد تا بتوان با مقایسه آن ها هویت فرد را تشخیص داد. تشخیص چهره کاربردهای بسیار متنوعی دارد که  تقریبا می توان گفت در بسیاری از زمینه ها قابل استفاده است. از امنیت و نظارت گرفته تا بازی و سرگرمی همه و همه می توانند از مزایای تشخیص چهره استفاده کنند. با من همراه باشید تا تعدادی از کاربردهای فناوری تشخیص چهره در دنیای واقعی را با هم بررسی کنیم. اگر شما هم کاربرد دیگری می شناسید می توانید به ما معرفی کنید!

نظارت و امنیت

یکی از کاربردهای اصلی تشخیص چهره به منظور فراهم کردن امنیت بیشتر است. امنیت در گوشی های هوشمند و لپتاپ ها، مکان های فیزیکی و عمومی و خصوصی همگی نیازمند راهکاری منجسم و قوی هستند. یکی از راهکارهایی که امروزه در حال رواج است، استفاده از تشخیص چهره است.

کنترل مرزها: با استفاده از سیستم تشخیص چهره می توان مرزها را به صورت خودکار بررسی کرد. هر فردی که قصد خروج از مرز یا ورود به مرز را داشته باشد چهره اش بررسی می شود. اگر هم فرد مجرم یا متخلف باشد از طریق بررسی چهره ی فرد با لیست سیاه، سریعا شناسایی می شود.

ثبت تخلف: نصب دوربین تشخیص چهره در مراکز عمومی می تواند به شناسایی سریع تر افراد مجرم که مکان های عمومی تردد می کنند، کمک می کند. همچنین یافتن افراد گم شده از این طریق سریع تر انجام می شود. می توان عکس یا تصویری از فرد مفقود شده را به سیستم تشخیص چهره داد. دوربین های مستقر در مکان های عمومی تصاویری را به صورت بلادرنگ به نرم افزار ارسال می کند و نرم افزار تشخیص چهره به محض دیدن چهره ی فرد، هشداری را به مسئولین صادر می کند.

امنیت خرده فروشی

خرده فروشی ها با مسائل مختلفی روبه رو هستند که فناوری های مختلف به حل کردن هر یک از این مسائل کمک زیادی کرده است. برای نمونه امروزه سیستم های POS پرداخت هزینه ی خرید از فروشگاه ها را ساده تر کرده اند. اما تشخیص چهره گام را فراتر گذاشته است. به محض ورود شما به فروشگاه چهره ی شما ثبت می شود و دیگر نیازی به پرداخت با کارت نیست. اینجا همان جایی است که سیستم های پرداخت بدون تماس و بر اساس ویژگی های بیومتریک شما معنی پیدا می کند. شما وارد فروشگاه شده، خرید می کنید و از فروشگاه خارج می شوید. همگی در یک فروشگاه کاملا هوشمند امکان پذیر است. در ادامه به تعدادی از کاربردهای سیستم های تشخیص و شناسایی چهره در فروشگاه ها و خرده فروشی ها می پردازیم.

شناسایی دزدی فروشگاه: خرده فروشان از تشخیص چهره برای شناسایی و جلوگیری از ورود دزدان شناخته شده استفاده می کنند و دزدی را از این طریق کاهش می دهند. اگر فردی قبلا از فروشگاه دزدی کرده باشد، تصویر او در لیست سیاه فروشگاه موجود است. به محض اینکه این فرد دوباره سعی در ورود به فروشگاه داشت، سریعا شناسایی می گردد.
سیستم پرداخت بیومتریک: هنگامی که فردی اقدام به خرید می کند، برای پرداخت هزینه ممکن است در صف های طولانی انتظار بکشد تا نوبت او شود. اما تشخیص چهره کار را راحت کرده است. حتی می توان مشخص کرد فرد چه اقلامی را از قفسه ها برداشته و احراز هویت او نیز از طریق تشخیص چهره انجام می شود. وقتی که هویت فرد مشخص شد و اقلام سبد او نیز مشخص باشد، هزینه به حساب مشتری وارد می شود و فرد می تواند مبلغ را پرداخت کند.
ارائه ی خدمات شخصی سازی به مشتری: افزایش ارائه ی خدمات به مشتری با شناسایی چهره ی او و بازیابی سابقه ی خرید مشتری به ارائه ی خدمات شخصی سازی شده به مشتری کمک می کند. به طور مثال فرض کنید که شخصی همیشه از این فروشگاه لوازم نوزاد خود را تهیه می کرده است. با توجه به سابقه ی خرید او و اینکه او دارای فرزند نوزاد است می توان پیشنهاداتی را با بزرگ تر شدن فرزند او به او پیشنهاد داد.

 

بانکداری و مالی

احراز هویت بیومتریک: برای تراکنش های مختلف بانکی مانند باز کردن حساب، دسترسی به حساب، بانکداری آنلاین و تراکنش های مالی می توان از تشخیص چهره استفاده کرد. بانک ها با بررسی ویژگی های مختلف چهره می توانند از هویت مشتریان اطلاع پیدا کرده و از دسترسی های غیر مجاز جلوگیری کنند. تشخیص چهره روشی امن برای ورود به سیستم بانکداری آنلاین و برنامه های بانکداری تلفن همراه ارائه می دهد و خطر دسترسی غیرمجاز را کاهش می دهد. تشخیص چهره می تواند به عنوان یک لایه امنیتی اضافی عمل کند و مکمل روش های سنتی مانند رمز عبور باشد. قبلا در مطلبی به کاربرد تشخیص چهره در بانکداری پرداخته ایم.

امنیت ATM: تشخیص چهره را می توان برای احراز هویت کاربران در دستگاه های خودپرداز استفاده کرد و اطمینان حاصل کرد که فقط افراد مجاز می توانند به حساب های آنها دسترسی داشته باشند و پول خودر برداشت کنند. این کار به جلوگیری از سرقت کارت و کلاهبرداری کمک می کند. مشتریان می‌توانند بدون نیاز به کارت فیزیکی، تراکنش‌ها را انجام دهند و در عوض از تشخیص چهره برای احراز هویت استفاده کنند.

تایید وام: هنگام درخواست وام، تشخیص چهره هویت متقاضی را تأیید می کند و اطمینان می دهد که شخص متقاضی همان چیزی است که ادعا می کند.

 

مراقبت های بهداشتی و درمانی

کاربردهای تشخیص چهره در مراقبت های بهداشتی درمانی متنوع است. ما در مطلبی به کاربردهای تشخیص چهره در مراقبت های بهداشت و درمان پرداختیم و در ادامه به صورت خلاصه به این موارد اشاره کرده ایم.

شناسایی بیمار: بیمار را به محض ورود شناسایی می کند و پرونده ی او را بارگذاری می کند.
دسترسی به پرونده های پزشکی: دسترسی ایمن به داده های حساس پزشکی فقط برای افراد مجاز که توسط فناوری تشخیص چهره احراز هویت می شوند امکان پذیر می شود.
پزشکی از راه دور: تأیید هویت بیمار در مشاوره از راه دور یکی دیگر از کاربردهای تشخیص چهره است.
پیشگیری از تقلب در مراقبت های بهداشتی: با تأیید هویت بیماران و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی، از ادعاهای جعلی جلوگیری می کند. اطمینان حاصل می کند که خدمات صورتحساب واقعاً به بیماران صحیح ارائه شده است.

مدیریت بازدیدکنندگان: بیمارستان ها و مراکز مراقبت های بهداشتی می توانند از تشخیص چهره برای نظارت و کنترل دسترسی بازدیدکنندگان استفاده کنند و ایمنی و امنیت بیماران را تضمین کنند.
حضور و غیاب کارکنان: مدیریت حضور و غیاب کارکنان مراکز مراقبت های بهداشتی و درمانی به راحتی توسط تشخیص چهره امکان پذیر می شود. همچنین در طول بیماری های همه گیر استفاده از تشخیص چهره امکان انتقال بیماری را به دلیل عدم نیاز به تماس کاهش می دهد.

مراقبت از سالمندان: با خودکار شدن هر چه بیشتر فعالیت های بخش های مراقبت، ربات ها به تدریج راه خود را به مراقبت های بهداشتی باز می کنند. آن ها مجهز به فناوری های پیشرفته (که تشخیص چهره یکی از آن ها است) می توانند هم در بیمارستان ها و هم در خانه بیماران، بهتر به بیماران خدمت کنند.

 

گردشگری و مهمان داری

اتوماسیون ورود به هتل: فناوری تشخیص چهره، پذیرش های هتل را خودکار می کند. مسافران می توانند از خدمات هتل بدون نیاز به ارائه کارت شناسایی استفاده کنند. این کار زمان انتظار را کاهش می دهد و راحتی مسافران را افزایش می دهد. مسافران هنگام استفاده از قسمت های مختلف دیگر نیازی به تایید هویت خود ندارند به محض ورود به مثلا استخر یا دسترسی به امکانات دیگر تنها با عبور از کنار دوربین شناسایی انجام می شود. حتی اگر تصویر فرد از قبل در پایگاه داده ی هتل وجود داشته باشد، به محض ورود فرد به هتل، با خوشامدگویی از او استقبال می گردد.

امنیت فرودگاه: پذیرش مسافران در فرودگاه ها با استفاده از سیستم های تشخیص چهره به راحتی انجام می شود. دیگر نیاز به انتظار در صف های طولانی به منظور بررسی هویت افراد و چک کردن دستی آن ها نیست. مسافران وقتی در مقابل دوربین قرار می گیرند تمامی اطلاعات آن ها مشخص می شود. همچنین داشتن یا نداشتن مجوز آن ها نیز از این طریق بررسی می گردد.

برنامه های وفاداری: مشتریان وفادار با فناوری تشخیص چهره، مشخص می شود و خدمات را مطابق با ترجیحات آنها تنظیم می شود. در نتیجه تجربه کلی آن ها را بهبود می یابد. همچنین دسترسی مهمانان VIP به مناطق و خدمات منحصر به فرد در هتل ها، استراحتگاه ها یا فرودگاه ها را فراهم می کند.

اجاره خودرو: با استفاده از تشخیص چهره برای تأیید هویت اجاره کنندگان و بازیابی جزئیات رزرو آنها، روند اجاره خودرو را تسریع می شود. در کنار این مورد، تضمین می کند که فقط افراد مجاز می توانند وسایل نقلیه را اجاره و تحویل بگیرند.

خطوط دریایی: با بررسی سریع و دقیق هویت مسافران، فرآیند سوار شدن را تسریع می کند. مسافران و کارکنان داخل کشتی را برای اطمینان از ایمنی و امنیت در طول سفر زیر نظر دارد.
پارک ها: ورود به پارک ها را با تأیید هویت دارندگان بلیط ساده می کند و زمان انتظار را کاهش می دهد. همچنین مهمانان را می شناسد و توصیه ها و خدمات شخصی را در پارک ارائه می دهد.

 

آموزش

از هوش مصنوعی در صنعت آموزش استفاده های گوناگونی می شود. مثلا جهت ارائه ی دروس شخصی سازی شده و تحلیل نیازهای او می توان آموزش های متناسب با سطح او فراهم کرد و به او ارائه داد. یکی از کاربردهای مهم هوش مصنوعی استفاده از تشخیص چهره است که می توان در موارد متعددی از آن بهره برد. در ادامه به موارد استفاده از تشخیص چهره در آموزش می پردازیم. در نوشته ای کاربرد هوش مصنوعی در صنعت آموزش را به طور مفصل بررسی کرده ایم.

حضور و غیاب: حضور و غیاب خودکار برای دانش آموزان و کارکنان مدارس به راحتی توسط تشخیص چهره امکان پذیر می شود.
امنیت محوطه مدارس: دسترسی به ساختمان‌های مدرسه و مناطق حساس را فقط به افراد مجاز محدود می‌کند و امنیت دانشگاه و مدارس را افزایش می‌دهد. محوطه دانشگاه را برای شناسایی افراد غیر مجاز نظارت می کند و در صورت نیاز هشدارهایی را برای پرسنل امنیتی ارسال می کند.
نظارت بر آزمون: هویت دانش آموزان را در طول امتحانات تأیید می کند تا از جعل هویت و تقلب جلوگیری شود.
مدیریت کتابخانه: برای دسترسی به کتابخانه افراد باید همیشه کارت همراه خود داشته باشند و تایید هویت آن ها با استفاده از روش های معمول زمان بر است. اما با استفاده از تشخیص چهره به راجتی و سرعت بالا بررسی هویت انجام می شود.
شناسایی والدین: والدین یا افرادی مشخصی که روزانه کودکان را به مدرسه می رسانند و یا تحویل می گیرد، از طریق تشخیص چهره شناسایی می گردند و اگر فرد غیر مجازی اقدام به این کار کند، هشدارهایی برای مسئولین ارسال می گردد.

شهرهای هوشمند

شهر هوشمند، شهری است که خدمات آن به صورت خودکار و بدون نیاز به دخالت انسان و یا با کمترین دخالت انسان انجام شود. در شهرهای هوشمند استفاده از تشخیص چهره هر چه بیشتر به هوشمندتر شدن شهر کمک می کند زیرا هویت افراد به راحتی و بدون هیچ گونه نیاز به کارت یا اثر انگشت مشخص می شود. در نتیجه استفاده از تمام سرویس ها بدون تماس انجام می شود. نکته ی جالب توجه در مورد این بخش یعنی کاربرد تشخیص چهره در شهر هوشمند این است که تقریبا اکثر مواردی که در کاربردهای تشخیص چهره در دنیای واقعی ذکر کردیم همگی در شهر هوشمند نیز وجود دارند و همگی به ایجاد یک شهر هوشمند یکپارچه کمک می کنند. در ادامه تعدادی دیگر از مواردی که در شهر هوشمند مورد توجه هست را عنوان کرده ایم.

امنیت عمومی: با نصب دوربین‌های مداربسته برای نظارت بر مکان‌های عمومی، شناسایی فعالیت‌های مشکوک و افراد موجود در لیست‌های سیاه ساده تر می شود. در کنار این که نرم افزار تشخیص چهره می تواند برای یافتن افراد مشکوک موثر باشد می توان با دادن تصویر فرد گمشده، این فرد را در میان جمعیت یافت.

مدیریت و کنترل ترافیک: اگر راننده ای از قوانین راهنمایی و رانندگی تخطی کند، دوربین تشخیص چهره آن ها را شناسایی می کند. به طور مثال اگر از چراغ قرمز عبور کند و یا با سرعت غیر مجاز رانندگی کند، دوربین های تشخیص چهره اقدام به ثبت چهره ی او می کنند و جریمه ای به حساب او اعمال می کنند.

مدیریت رویدادها و مراسمات: دسترسی به رویدادهای عمومی مانند کنسرت ها، رویدادهای ورزشی، مراسم ها و جشنواره ها را می توان از طریق سیستم تشخیص چهره مدیریت کرد. با احزار هویت از طریق چهره، می توان اطمینان حاصل کرد که فقط افراد دارای بلیت می توانند وارد شوند. دوربین های تشخیص چهره ازدحام جمعیت را برای اهداف امنیتی رصد می کند و داده های بلادرنگ را برای مدیریت بهتر در اختیار سازمان دهندگان رویداد قرار می‌دهد.

دستگاه های شخصی

امروزه فناوری تشخیص چهره به اندازه ای پیشرفت کرده است، می توان به قابلیت آن اعتماد کامل داشت و آن را در سیستم قفل گوشی های هوشمند و انواع لپتاپ ها و رایانه های شخصی استفاده کرد. در ادامه به تعدادی از کاربردهای تشخیص چهره در دستگاه های شخصی می پردازیم.

قفل گوشی هوشمند و لپتاپ ها: امروز اکثر گوشی های هوشمند و لپتاپ ها مجهز به سیستم دسترسی مبتنی بر چهره یا اثر انگشت هستند. با استفاده از سیستم های احراز هویت بیومتریک دیگر نیازی به حفظ کردن رمزها وجود ندارد. اثر انگشت و تشخیص چهره همیشه همراه شما هستند.
سیستم های امنیتی خانه: کنترل دسترسی به خانه های هوشمند به راحتی توسط سیستم های تشخیص چهره قابل انجام است. در یک خانه ی هوشمند دسترسی به قسمت های مختلف و استفاده از امکانات مختلف نیازمند احراز هویت فرد است که این احراز هویت از طریق چهره ی فرد می تواند انجام شود.
 دستیاران مجازی: ادغام تشخیص چهره با دستیارهای مجازی می تواند تجربه کاربر، امنیت و شخصی سازی را افزایش دهد. به طور مثال در سیستم های خانگی هنگامی که فردی وارد خانه می شود، دستیار مجازی دمای هوای خانه مطابق با ترجیحات فرد که قبلا توسط سیستم شناخته شده است، تنظیم می کند.

 

حمل و نقل

حمل و نقل یکی دیگر از حوزه های مهمی است که تحت تاثیر تشخیص چهره قرار گرفته است. البته باید توجه کرد که استفاده از تشخیص چهره در زمینه ی حمل و نقل مانند سایر زمینه ها خیلی فراگیر نشده است و این طور نیست که شما به کرات سیستم تشخیص چهره را در سیستم های حمل و نقل عمومی و یا دیگر سیستم ها مشاهده کنید. در نوشته ای به حفظ امنیت و ایمنی با استفاده از تشخیص چهره پرداخته ایم و در ادامه به کاربردهای بیشتری اشاره می کنیم.

حمل و نقل هوشمند: مسافران می توانند بدون استفاده از بلیط های فیزیکی وارد اتوبوس، مترو، هواپیما و سایر وسایل حمل و نقل عمومی شوند. هنگامی که فردی وارد اتوبوس شود، تصویر چهره اش ثبت می شود و هزینه ی حمل و نقل از حسابش کم می شود. همچنین اگر سیستم اتوبوس یا مترو و یا هر وسیله ی حمل و نقل عمومی دارای امکانات خاصی باشد که فرذ مایل به استفاده از آن باشد، این کار از طریق احراز هویت بیومتریک با تشخیص چهره امکان پذیر است. در واقع با استفاده از تشخیص چهره و دیگر امکاناتی که هوش مصنوعی در اختیار انسان ها قرار می دهد می توان یک سیستم حمل و نقل هوشمند داشت.
ایمنی در رانندگی: یکی از علت های مهم مرگ و میر در دنیا تصادفات جاده ای است. رانندگی با خستگی و یا شرایط روحی نامناسب مساله ی مهمی است که همواره مورد توجه بوده است. استفاده از تشخیص چهره در خودروها می توان به این مساله کمک کند. فرض کنید که فردی با خواب آلودگی یا عصبانیت در حال رانندگی است، اگر خودروی این شخص مجهز به تشخیص چهره باشد، سیستم تشخیص چهره این حالت های او را تشخیص داده و به راننده هشدار می دهد که خودرو را متوقف کند و بعد از بهبودی و رفغ خواب آلودگی شروع به ادامه ی حرکت کند.

امنیت خودرو: یکی از کاربردهای تشخیص چهره می تواند در باز کردن قفل خودرو باشد به این صورت که تنها افرادی که دارای مجوز هستند وارد خودرو شوند. اگر شخص کم سن و سال و یا غیر مجاز که در سیستم تعریف نشده وارد خودرو شد و یا اقدام به باز کردن آن کرد هشداری به صاحب خودرو ارسال می گردد.

 

سرگرمی

تشخیص چهره می تواند به منظور سرگرمی در بازی های های رایانه های و گوشی های همراه همواره مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در برنامه های مختلف جهت کارایی و افزایش سرعت کاربرد دارد. به طور مثال برنامه های سرگرمی مختلفی مانند تشخیص چهره ی فرزند توسعه یافته که از تشخیص چهره برای ترکیب تصویر پدر و مادر استفاده می کند.

دسته بندی و برچسب گذاری تصاویر: یکی از مسائلی که افراد زیادی با آن درگیر هستند مرتب سازی و سازماندهی تصاویر در گوشی های هوشمند که این کار به راحتی توسط الگوریتم های تشخیص چهره و با تشخیص هویت افراد داخل تصاویر امکان پذیر است. تقریبا بسیاری از برنامه های ویرایش عکس دسکتاپ و موبایل و برنامه های مدیریت تصویر از تشخیص چهره استفاده می کنند.
بازی های تعاملی: ایجاد تجربه های تعاملی یکی از کاربردهای جالب تشخیص چهره است. برای مثال بازی پینت بال که با شلیک توپ های رنگی به طول معمول انجام می شود، می تواند از طریق تشخیص چهره انجام شود. به این صورت که ابتدا تصاویر شرکت کنندگان در سیستم ذخیره می شود و هویت هر فرد معلوم می شود. در حین بازی دوربین ها را می توان به سمت افراد مختلف گرفت تا به آن ها شلیک کرد. هنگامی که چهره ی فرد توسط دوربین گوشی تشخیص داده می شود، می توان اقدام به شلیک کرد و سپس سیستم موفق آمیز بودن و مقدار امتیاز ثبت می شود.

 

دولت و سرویس های عمومی

امروزه سرویس های مختلف دولتی و عمومی از طریق سایت های آنلاین ارائه می شود. افراد نیازی به حضور در سازمان ها جهت رسیدگی به امور مختلف و دریافت خدمات را ندارند. رای گیری آنلاین و غیرحضوری یکی از این خدمات است. افراد برای رای گیری با تشخیص چهره به راحتی احراز هویت می شوند. در ادامه به تعدادی دیگر از خدمات عمومی با استفاده از تشخیص چهره می پردازیم.

استفاده از سرویس های عمومی: افراد برای انجام انواع درخواست های عمومی مثلا گرفتن گواهینامه، ثبت نام برای گذرنامه، پرداخت انواع قبض ها نیاز به احراز هویت دارند و این احراز هویت عموما توسط کلمه ی عبور انجام می شود. اما امکان انجام این کار با استفاده از تشخیص چهره نیز وجود دارد که کار را راحتتر می کند زیرا دیگر نیازی به به خاطر سپاری رمز عبور نیست.

رای گیری الکترونیک: فرایند رای گیری، به تلاش و هزینه ی زیادی نیاز دارد. افراد زیادی باید احراز هویت شوند و صف های طولانی باید مدیریت شود. یکی از روش هایی که می تواند کارایی فرایند رای گیری را بهبود دهد استفاده از سیستم تشخیص چهره است. به این صورت که فرد به محض قرارگیری در جلوی دوربین و بدون نیاز به بررسی دستی شناسایی می شود و در کثری از ثانیه فرایند احراز هویت انجام می شود.

 

سازمان ها و شرکت ها

یکی از کاربردهای اصلی فناوری تشخیص چهره برای هر سازمانی استفاده از آن برای حضور و غیاب افراد و کارکنان سازمان است. اگر شما کارمند یک شرکت خصوصی یا دولتی باشید حتما از کارت یا اثر انگشت برای این کار استفاده کرده اید. برای هر دوی این موارد باید در صف بمایند تا نوبت شما برسد و حضور و غیاب خود را ثبت کند! اگر تعداد کارمندان شرکت زیاد باشد که دیگر مدیریت چنین صف های طولانی تبدیل به یک معضل خواهد شد. یکی از راهکارهای بهینه سازی حضور و غیاب کارمندان استفاده از تشخیص چهره است. در ادامه با موارد بیشتری از کاربرد تشخیص چهره در سازمان ها و شرکت ها آشنا می شویم.

حضور و غیاب کارکنان: ردیابی و حضور و غیاب کارکنان از طریق چهره هم سریع تر و هم کارامدتر است. روزانه افراد زیادی وارد سازمان یا شرکت می شوند. این کار در گذشته عموما به صورت کارتی انجام می شد. امروزه از اثر انگشت استفاده می شود. اما با پیشرفت فناوری های تشخیص چهره این کار ساده تر شده و نیاز به صف های طولانی برای کارت زنی و یا اثر انگشت نیست. به محض ورود افراد به سازمان چهره ی آن ها بدون نیاز به هیچ کار اضافی از طرف کارمندان ثبت می گردد.
کنترل دسترسی: به منظور دسترسی ایمن به ساختمان ها و اتاق های شرکت و سازمان ها می توان از تشخیص چهره استفاده کرد و تنها افراد دارای مجوز اجازه ی ورود به آن قسمت ها را خواهند داشت.
مدیریت بازدیدکنندگان: به منظور مدیریت و نظارت بر بازدیدکنندگان می توان از فناوری تشخیص چهره استفاده کرد. با تشخیص چهره ردیابی اشخاص و اینکه هر شخص هر لحظه در چه مکانی حضور داشته است امکان پذیر است.
نظارت بر کارکنان: گاهی کارمندان بدون مجوز از محل کار خود خارج می شوند و امکان دستیابی و ردیابی آن ها وجود ندارد. اما با تشخیص چهره به محض عبور از مقابل هر دوربین مشخص می شود که کارمند مورد نظر در چه مکانی است و چه زمانی از شرکت یا سازمان خارج شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *