دوربین های بدن پوش می توانند هم برای پلیس و نیروی انتظامی و هم برای دیگر سازمان ها مفید باشند. وقتی این دوربین ها توسط پلیس پوشیده می شوند، می توانند سو رفتار پلیس یا هر گونه خطای او را ثبت و ضبط نمایند. همچنین می تواند گزارشی از رفتار افرادی که با پلیس در تماس هستند ضبط کند زیرا در هر لحظه در حال فیلم برداری از اشخاص روبری فرد دارای دوربین است. اگر این دوربین ها به یک سامانه تشخیص چهره نیز مجهز باشند در لحظه می توانند گزارشی از افرادی که در یک مکان هستند را ایجاد نماید. البته این مسئله، نگرانی هایی درباره ی حریم خصوصی افراد را نیز به دنبال خواهد داشت.
دوربین های بدن پوش (body-worn) چگونه کار می کنند؟
دوربین های بدن پوش، دوربین های کوچکی هستند که یا روی لباس پلیس و یا روی یک هدست متصل می شوند. این دوربین ها می توانند فیلم و صوت افرادی که پلیس با او تعامل را ضبط کند. فیلم های گرفته شده توسط این دوربین ها اغلب دارای اطلاعاتی مانند زمان و مکان گرفتن فیلم هستند که مکان توسط GPS مشخص می گردد.
برخی از دوربین های بدن پوش می توانند ویدئوی گرفته شده را به صورت بلادرنگ در اختیار دیگران قرار دهند. برخی دیگر نیز دارای امکاناتی برای روشن شدن خودکار دوربین و ضبط ویدئو هستند. مثلا وقتی که خودرو به سرعت خاصی می رسد یا آژیرهای زنگ خطر روشن می شوند و یا وقتی شلیکی صورت می گیرد، دوربین نیز شروع به ضبط ویدئو می کند.
تمام ویدئوهای ضبط شده توسط این دوربین ها به یک سرور مرکزی ارسال می شوند تا در پایگاه داده ذخیره شوند.
دوربین های بدن پوش چه اطلاعاتی را ثبت می کنند؟
این دوربین ها تصاویر و ویدئوهای از اطراف خود ضبط می کنند. اغلب این ویدئوها شامل تاریخ و زمان و همچنین موقعیت جغرافیای هستند که در آن فیلم ضبط شده است. علاوه بر این دوربین ها تصاویری از چهره ی افراد نیز ضبط می کنند که این تصاویر می تواند توسط یک سیستم تشخیص چهره مورد شناسایی قرار بگیرند. برخی از دوربین های بدن پوش امکان اضافه کردن اطلاعات دیگر نیز فراهم می کنند. پلیس یا اشخاص دیگر می توانند اطلاعات مورد نظر خود را بر روی فیلم یا تصویر ذخیره کنند.
مراجع قانونی چگونه از دوربین های بدن پوش استفاده می کنند؟
پلیس وقتی که می خواهد شخصی را متوقف یا دستگیر کند، اموال کسی را جستجو کند، خودرویی را متوقف نماید، از شاهدان یک حادثه گزارش بگیرد و یا وقتی به تعقیب و گریز یک شخص یا خودرو بپردازد، می تواند از این دوربین ها استفاده کند. این دوربین ها صوت و تصاویر و همچنین تصاویر چهره ی افراد را به منظور تشخیص چهره ضبط و جمع آوری می کنند.
نگرانی های دوربین های بدن پوش
وقتی بعد از وقوع حادثه ای پلیس وارد خانه ی یک شهروند می شود و تصاویر و ویدئوی صحنه ی وقوع جرم توسط دوربین گرفته می شود، ممکن است به حریم خصوصی افراد تجاوز شود. اگر افراد موجود در حادثه دارای لباس مناسب نباشند یا کودکانی در صحنه حضور داشته باشند که تصاویر آن ها نباید گرفته شود، به حریم شخصی آن ها تجاوز می شود. برخی از ادارات پلیس دارای سیاست هایی هستند که افراد را از ثبت بدون اجازه ی فیلم و تصویر آن ها محافظت می کند و برخی نیز دارای سیاست روشنی در این زمینه نیستند.
اگر چه دوربین های body-worn به پلیس در جهت انجام خدمات خود کمک می کنند ولی همین دوربین ها برای مردم عادی خوشایند نیستند. فرض کنید پلیسی در یک سخنرانی یا در یک جای عمومی در حال انجام وظیفه است و با حرکت خود تصاویر تمامی افراد را ضبط می کند. این تصاویر می توانند توسط یک نرم افزار تشخیص چهره پردازش شود و هویت افراد شناسایی گردد. در نتیجه مشخص می شود که یک فرذ در یک ساعت خاص در کجا بوده است که این مسئله مورد پسند مردم نیست.
اغلب فیلم ها و ویدئو برای مدت طولانی ذخیره می گردند و پلیس می تواند هر زمان که بخواهد از آن ها استفاده کند. اما امکان بازبینی آن توسط شهروندان و وکلای آن ها وجود ندارد.